Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو شورای سیاست‌گذاری جشنواره سراسری شعر روح الله گفت: کیفیت و کمیت آثار ارسالی به جشنواره شعر روح الله نشان از موفقیت جشنواره شعر روح الله دارد.

به گزارش ایمنا به نقل از ستاد اطلاع‌رسانی شانزدهمین جشنواره سراسری شعر روح الله، علی فردوسی عضو شورای سیاست‌گذاری جشنواره سراسری شعر روح الله اظهار کرد: جشنواره شعر روح الله تلاش می‌کند تا اندیشه‌های ناب انسانی بزرگ را به جامعه انتقال دهد، اندیشه های رهایی بخش امام خمینی (ره) راهگشایی برای نسل‌های مختلف خواهد بود، امام (ره) متعلق به تمامی نسل ها و انسان هاست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ترویج اندیشه های امام خمینی (ره) و آشنایی هرچه بیشتر با آرمان ها و اندیشه های امام (ره) از اهداف کلان جشنواره شعر روح الله است.

وی با اشاره به این موضوع که اندیشه های امام (ره) تا ابد جاری است، افزود: شرکت برای تمامی گروه های سنی در این جشنواره آزاد است اگرچه توجه و تمرکز اصلی آن بر جوانان و نسل های بعدی انقلاب است. امروز نسلی که حضور امام را درک نکرده اند و سال های پس از ارتحال ملکوتی رهبر فرزانه و بنیانگذار انقلاب اسلامی به دنیا آمده اند در صف اول طرفداران اندیشه های امام خمینی (ره) هستند و این نشان از جایگاه اندیشه این مرد بزرگ دارد.

عضو شورای سیاست گذاری جشنواره سراسری شعر روح الله پیرامون مسیر موفقیت این جشنواره شعر گفت: نگاه وسیع و گسترده به اندیشه های امام (ره) و پرهیز از شعارزدگی و تلاش در جهت جذب حداکثری می تواند به تداوم جشنواره شعر روح الله کمک کند.

فردوسی افزود: کمیت و کیفیت آثار رسیده به دبیرخانه و گستره مخاطبین از سراسر ایران و نیز استمرار این برنامه برای شانزدهمین سال متوالی همگی نشان از موفقیت این حرکت فرهنگی دارد، جشنواره ای که تلاش دارد تا از زبان هنر راه زندگی را نشان دهد.

وی در پایان خاطر نشان کرد: از آنجا که شعر می تواند بدون نیاز به هیچ ابزاری به مخاطب منتقل شود و هنر اول این مرز و بوم است می تواند یکی از موفق ترین ابزارها برای انتقال مفهوم و نشر گفتمان انقلاب و امام خمینی (ره) باشد.

کد خبر 403314

منبع: ایمنا

کلیدواژه: شعر و ادبیات جشنواره جشنواره روح الله شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۸۹۰۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشارکت دهه هشتادی‌ها در مدیریت شهری استمرار اندیشه بنیانگذار انقلاب است

امام جمعه رفسنجان گفت: اقدام شهرداری و شورای شهر رفسنجان در راه‌اندازی پویش «شهردار شو» همان کاری بود که امام (ره)به عنوان بنیانگذار در دوران دفاع مقدس انجام داد و جوانانی مانند دهه هشتادی‌های امروزی چالش بزرگ انقلاب را که همان جنگ تحمیلی بود، از میان برداشتند و به پیروزی رساندند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمان، حجت‌الاسلام اصغر عسکری امروز _یکشنبه، نهم اردیبهشت_ در آئین رونمایی از الگوی حکمرانی مردمی و مدیریت مشارکتی شهرداری رفسنجان، اظهار کرد: خداوند در قرآن از پیامبر (ص) به عنوان انسان برجسته در همه زمینه‌ها یاد کرده و مشورت کردن با مردم را به وی متذکر می‌شود.

وی با اشاره به اقدام شهرداری در راه‌اندازی پویش رقابتی «شهردار شو»، افزود: اقدام شهرداری و شورای شهر رفسنجان همان کاری بود که امام (ره) به عنوان بنیانگذار در دوران دفاع مقدس انجام داد و جوانانی مانند دهه هشتادی‌های امروزی چالش بزرگ انقلاب را که همان جنگ تحمیلی بود، از میان برداشتند و به پیروزی رساندند.

امام جمعه رفسنجان خطاب به شهردار تصریح کرد: امروز شما با همکاری شهرداری و شورای شهر به جوانان توانمند دهه هشتادی میدان و شخصیت دادید و به آن‌ها اعتماد کردید و از فکر و اندیشه آنان استفاده می‌کنید؛ مطمئن باشید این جوانان غیرتی پای کار خواهند بود و شما را به عنوان شهردار موفق در کشور معرفی خواهند کرد.

وی با اشاره به حضور دستیار ویژه رئیس جمهور در امر مردمی‌سازی دولت برای مشاهده و انتقال تجربه موفق شهرداری و انتقال آن به هیئت دولت، گفت: این الگوی موفق را در کشور عملیاتی و اجرایی کنید و مطمئن باشید کشور از این جوانان برخوردار است و می‌توانند منشأ اثر باشند.

عسکری با بیان اینکه مدیرانی چون استاندار کرمان و سردار سلیمانی نیز در دوران دفاع مقدس با داشتن سن کم از رزمندگان دفاع مقدس بوده‌اند که به آن‌ها اعتماد شده است، بیان کرد: این جریان اکنون در دست جوانان دهه هشتادی است و مدیریت شهری برای کار، فکر و عمل جوانان احترام قائل شده است.

به گزارش ایمنا، آئین رونمایی از الگوی حکمرانی مردمی و مدیریت مشارکتی شهرداری رفسنجان و آغاز رسمی فعالیت شهرداران دهه هشتادی با حضور دستیار رئیس‌جمهور در امر مردمی سازی دولت، استاندار کرمان و مسئولان استانی و محلی در تالار خیام دانشگاه حضرت ولیعصر (عج) برگزار شد.

کد خبر 748898

دیگر خبرها

  • اعتلای فرهنگ و اندیشه ایران اسلامی در گرو تلاش هدفمند معلمان است
  • ۲۳۳ پایان‌نامه مرتبط با کنگره اندیشه‌های قرآنی آیت الله خامنه‌ای در حال تدوین است
  • کنگره بین‌المللی اندیشه‌های قرآنی امام خامنه‌ای برگزار شد
  • آیت الله مطهری مسایل مربوط به حجاب را عالمانه بیان می کرد
  • در حوزه تئاتر رضوی باید از کلیشه پرهیز کرد/ اهمیت اجرای عمومی
  • برگزاری همایش اندیشه تمدنی در اندیشه امام علی (ع)
  • مناظره در باره نقش مردم در حکومت در دیدگاه های آیت الله مصباح یزدی و آیت الله مرتضی مطهری
  • همایش عقیدتی سیاسی سپاه روح‌الله استان مرکزی
  • برگزاری همایش حکمت مطهر در مراغه
  • مشارکت دهه هشتادی‌ها در مدیریت شهری استمرار اندیشه بنیانگذار انقلاب است